Trocadero Bonaire

4.3/5
” Al jarenlang een lekker recept, met een perfecte bereiding. Complimenten! “
Spareribs restaurant
Na ruim een jaar geleden voor het laatst de spareribs van Trocadero te hebben getest zijn we nu terug voor een update. Opnieuw op zoek naar de beste spareribs van Bonaire! Ondanks alle prijsstijgingen op Bonaire zijn de spareribs nog steeds hetzelfde geprijsd en herkenbaar op de kaart zoals hij ook voorheen verkrijgbaar was. Hopelijk zijn de spareribs net zo goed en dus consistent zoals bij de eerdere bezoeken.

Wat krijg je voor je geld?

  • Anderhalve sparerib
  • Lekkere friet
  • Knoflooksaus en BBQ saus
  • Lekker frisse koolsalade

Trocadero is één van de mooiste eetcafes aan de boulevard van Bonaire met tot nu toe altijd ook een uitstekende kok. Op de menukaart staan als vanouds de Jack Daniels Ribs en Devils Ribs. Voor $ 22,50 krijg je nog altijd de spareribs met koolsalade en twee sauzen waarmee niets veranderd is aan de kaart ten opzichte van een jaar eerder. En ook bij het personeel zien we nog een aantal vertrouwde gezichten, dat maakt het in ieder geval gezellig vanavond!

Eerdere bezoeken

Trocadero was één van onze favorieten om spareribs te eten op Bonaire. De lekkere grillsmaak, subtiele Jack Daniels marinade en compleetheid van het gerecht zorgde ervoor dat we in 2020 en 2021 hier vaak hebben gegeten. Wat ze vooral heel goed doen is dat de spareribs bijna altijd consistent zijn in smaak en kwaliteit. Dit zorgde steeds voor scores boven de 4 sterren en zorgt ervoor dat we nu ook weer met plezier aanschuiven voor een update.

Wat ligt er op het bord

Waar we vorig jaar een leuke houten plank krijgen, wordt het nu geserveerd op een bord. De portie ribs bestaat net als voorheen uit circa 15 ribben, dus een goede portie.  De spareribs worden met lekkere friet, knoflooksaus en koolsalade geserveerd. Wat wel direct opvalt is dat de beloofde barbecue saus ontbreekt. De koolsalade en friet zijn smaakvol en de knoflooksaus een leuke extra voor de afwisseling.

De smaak van de ribs

De smaak van de spareribs is onveranderd lekker. De voorbereiding van de spareribs is goed, waarbij de zoete marinade lang is ingetrokken en subtiel naar voren komt. In de aflaksaus is ook de Jack Daniels saus met een wat zoetige honing smaak toegevoegd.

De kwaliteit van het vlees is goed, mals maar toch met een lichte bite. Nergens overmatig veel saus of dikke/vette stukken.  Erg knap dat Trocadero de smaak en het proces ook een jaar later nog altijd consistent heeft weten te houden!

De eindbeoordeling

Trocadero verdient een compliment door al jaren lekkere spareribs aan te bieden voor een faire prijs. Liefhebbers van spareribs kunnen bij Trocadero een volledig maaltijd verwachten waarbij iedere hap een verwennerij van smaken is. Ga dus zeker eens naar Trocadero wanneer je op zoek bent naar goede spareribs op Bonaire!

Tot zover de review van de Trocadero Bonaire. Wil je zien hoe de andere restaurants van Bonaire scoren, bezoek dan onze reviewsite van Bonaire.

 

Locatie:

Meer in de buurt:

spareribs bonaire
Bonaire

El Bigote Bonaire

El Bigote heeft nog altijd de relaxte en gezellige sfeer met uiteraard een Mexicaans getinte kaart. Onder het genot van een

Meer »
El Mundo spareribs Bonaire
Bonaire

El Mundo Bonaire

Wanneer de spareribs arriveren, zijn de verwachtingen positief. Een flinke en vlezige rib die er goed gemarineerd uit ziet en met

Meer »